6941549937 Ε.Ο ΠΡΕΒΕΖΑΣ- ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ (ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ- ΚΑΝΑΛΙ ΠΡΕΒΕΖΑΣ), Πρέβεζας giwtakizarbie@gmail.com

 

 

 
 
 
 
  =

 

 
     
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Rainbow Sweets & More
 
 
 
 
 
 
 
     
 

Στο Rainbow Sweets and More, δημιουργούμε καθημερινά εκλεκτά γλυκά που σας ταξιδεύουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και αρώματα. Από τα κλασικά γλυκά με έντονα αρώματα βανίλιας και σοκολάτας μέχρι τις πρωτότυπες δημιουργίες μας που συνδυάζουν γεύσεις και υλικά, το κάθε γλυκό μας είναι φτιαγμένο με αγάπη και μεράκι.

Εκτός από τα καθημερινά μας γλυκά, αναλαμβάνουμε επίσης τη δημιουργία μοναδικών γλυκών για εκδηλώσεις όπως γάμοι, βαπτίσια, παιδικά πάρτυ και άλλες σημαντικές στιγμές της ζωής σας. Είμαστε εδώ για να κάνουμε την εκδήλωσή σας ακόμη πιο ειδική με τις προσαρμοσμένες δημιουργίες μας. Είτε πρόκειται για ένα εντυπωσιακό γλυκό τούρτας, είτε για γλυκά μικρά διακοσμημένα σύμφωνα με το θέμα της εκδήλωσής σας, μπορούμε να το πραγματοποιήσουμε για εσάς.

Στο Rainbow Sweets and More, προσφέρουμε όχι μόνο γλυκές απολαύσεις, αλλά και μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. Επισκεφτείτε μας και αφήστε μας να δημιουργήσουμε για εσάς το γλυκό της επιλογής σας ή να σας βοηθήσουμε να κάνετε την επόμενη εκδήλωσή σας αξέχαστη με τα εκλεκτά γλυκά μας.

 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ
Μία μεγάλη γκάμα γλυκών. Πιο αναλυτικά:
 
     
 
  Γλυκά
  Τούρτες
  Παγωτά
  Σιροπιαστά
  Τούρτες Γενεθλίων
  Πάστες
  Γλυγά Γάμου
  Γλυκά Βαπτίσεων
 
     
  Όλα τα προϊόντα μας παρασκευάζονται με τα εκλεκτά και πάντα φρέσκα υλικά.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  Διοργάνωση εκδηλώσεων

Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας για να αναλάβουμε την δική σας εκδήλωση παρασκευάζοντας τα κατάλληλα γλυκά.

Είτε πρόκειται για την διοργάνωση γάμου, για την διοργάνωση βάπτιση, για παιδικό πάρτυ ή για οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας εξυπηρετήσουμε.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε εξατομικευμένα προϊόντα ώστε να ταιριάζουν στο θέμα της εκδήλωσής σας.
 
     
   
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ